Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Ονόμασαν τον γιο τους από την αείμνηστη αδερφή του Μακόλεϊ Κάλκιν, Ντακότα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσαν σχετικά με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η Μπρέντα Σονγκ και ο Μακόλεϊ Κάλκιν κρατούν τη σχέση τους ιδιωτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και η ηθοποιός του Dollface μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram στον αγαπημένο της τον Αύγουστο του 2020 στα 40α γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά για τα 40α γενέθλια σε αυτό το μαγικό ον», έγραψε στη λεζάντα. «Θα μπορούσα να κάτσω εδώ και να γράφω ατελείωτα για το πόσο υπέροχος, ευγενικός, στοργικός, γνήσιος, πιστός, ειλικρινής, λαμπερός και ξεκαρδιστικός είσαι και πόσο ευγνώμων είμαι που είμαι να μοιράζομαι και να κάνω αυτή τη ζωή μαζί σου. “Αλλά πρώτον, θα μου έπαιρνε μια αιωνιότητα και δεύτερον, δεν θα το δεις καν επειδή δεν χρησιμοποιείς ποτέ το instagram. Χαχαχα», πρόσθεσε. «Ο μονόκερός μου που ποτέ δεν πίστευα ότι μπορεί να υπάρξει, είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο γιατί με αγαπάς».

Το 2018, ο Μακόλεϊ Κάλκιν μίλησε για τις προθέσεις του να φτιάξει οικογένεια με την Μπρέντα Σονγκ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast του The Joe Rogan Experience, λέγοντας ότι ήθελε να «κάνει μερικά μωρά».

«Αυτή είναι καλή, οπότε μάλλον θα της βάλω μερικά μωρά σε λίγο», είπε γελώντας. «Εννοώ, σίγουρα κάνουμε προπόνηση». Ο ηθοποιός του Home Alone συνέχισε, λέγοντας ότι αυτός και η Μπρέντα Σονγκ έχουν «μια καλή ζωή». «Έχω μια όμορφη μικρή οικογένεια, ένα όμορφο κορίτσι, ένα όμορφο σκυλί, μια όμορφη γάτα και όλα αυτά. Θα μετακομίσουμε», είπε τότε. «Κάνουμε το σπίτι και όλα αυτά τα πράγματα». Ο γάμος θα είναι ο πρώτος για της Μπρέντα Σονγκ, ενώ ο Μακόλεϊ Κάλκιν ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Ρέιτσελ Μάινερ, από το 1998 έως το 2002.