Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube το πρώτο της βίντεο μετά τη γέννηση της κόρης της. 6 μήνες μετά τον ερχομό της Ολίβιας, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε σε όλες τις απορίες των followers της που αφορούσαν στον τοκετό, στον θηλασμό, τις ισορροπίες και την ερωτική ζωή μετά το μωρό που απέκτησαν με τον Ίαν Στρατή, αλλά και όσα της λείπουν από την «προηγούμενη» ζωή της. Ανάμεσα σε άλλα, η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε τον λόγο που δεν μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Το άγχος για την επισκληρίδιο

«Γέννησα Δευτέρα 5 Δεκέμβρη. Ήταν προγραμματισμένη καισαρική από κάποια στιγμή και έπειτα. Από Παρασκευή σε Δευτέρα και ήταν απόφαση του γιατρού μου την οποία στηρίζω. Έβλεπα τα καρδιογραφήματα, καταλάβαινα ότι οι παλμοί του παιδιού δεν ήταν τόσο ζωηροί όσο θα έπρεπε τις τελευταίες ημέρες και από την αρχή σκοπός ήταν να γίνει οτιδήποτε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη η οποία σημείωσε ότι καθώς είχε εντοπίσει τα κομμάτια του τοκετού που την άγχωναν, όπως ήταν η επισκληρίδιος αναισθησία και προσπάθησε να το περιορίσει μιλώντας με την αναισθησιολόγο. Παράλληλα μοιράστηκε ότι το να μιλά για το άγχος της, την απαλλάσσει από μεγάλο κομμάτι αυτού.

Ο λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη δεν αναφέρθηκε στα κιλά της εγκυμοσύνης

«Δεν μου αρέσουν αυτές οι ερωτήσεις. Δεν μου αρέσει που στα πρώτα βίντεο που ανέβασα στο Instagram πήραν αυτά τα βίντεο τα sites και έγραφαν «Το σώμα της Μαίρης Συνατσάκη έναν μήνα μετά τη γέννα». Με ενοχλεί πάρα πολύ να κοιτάμε τις γυναίκες με αυτό τον τρόπο και αυτό το μάτι και τα media να το στηρίζουν. Γιατί εγώ ήθελα να σας δείξω το πουλόβερ και όχι τη διάμετρο της μέσης μου. Όταν τα στρέφεις όλα στο σώμα και στις διαστάσεις έχεις ευθύνη. Δεν σας μίλησα ποτέ για το κομμάτι των κιλών που πήρα. Βλέπατε ότι είχα μια μικρή κοιλιά και γενικά δεν άλλαξε πάρα πολύ το σώμα μου. Γι’ αυτό επανήλθε πάρα πολύ γρήγορα. Δεν έχω κάποιο μυστικό», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη εξηγώντας ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να διαφημίσει αδυνατιστικά προϊόντα, αλλά είναι κάτι που την ενοχλεί.

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ που οι άνθρωποι θα το κάνουν αυτό και θα εκμεταλλευτούν τη δυσκολία της αλλαγής του σώματος της γυναίκας για να βγάλουν χρήματα. Με ενοχλεί που δεν σκέφτονται το κομμάτι των γονιδίων. Είχα πάντα μια λεπτή μέση και ό,τι παίρνω, το παίρνω στα μπούτια. Άμα είναι να πάρω λεφτά για να σας πω για το αδυνατιστικό της κοιλιάς να με φτύσετε στη μάπα. Είναι το DNA μου πώς να το κάνουμε;», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεό της.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε τατουάζ το όνομα της κόρης της, Ολίβιας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ