Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις γυναίκες που αγαπούν την φυσική ομορφιά και δεν προσπαθεί να κρύψει τις ατέλειές της. Ακόμα και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram έχει ξεκινήσει πολλές φορές τη συζήτηση γύρω από θέματα που αφορούν τα λάθος πρότυπα ομορφιάς.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια, YouTuber κι επιχειρηματίας μοιράστηκε μια κοντινή selfie χωρίς ρετούς, φίλτρα και μακιγιάζ. Αφορμή ήταν τα μηνύματα που έλαβε από followers της που σχολίασαν τα μικρά σπυράκια που έχει στο πρόσωπό της.

Όπως εξήγησε, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πάσχει από ροδόχρου ακμή. Μία όχι επικίνδυνη νόσο, που μαστίζει το 10% του πληθυσμού παγκοσμίως.

«Σας έκανε τόση εντύπωση το “αληθινό δέρμα” όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στόρι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο) Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της.

Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις… Να φλεξάρουμε ό,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να’ χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ