Η Μαίρη Κατσανδρή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Το θεωρώ εξωφρενικό ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί να είναι μια χαρά, στο σπίτι του. Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, άγνωστο, που δεν τον ξέρει κανείς, αλλά έχει κάνει τα ίδια, πού θα ήταν; Σπίτι του. Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, ανέφερε: «Η δικαιοσύνη θα δείξει, αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναικών. Σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι, έχει οξύθυμο χαρακτήρα, αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς. Άλλο το να φλερτάρεις κι άλλο το να βιάζεις».

Η Μαίρη Κατσανδρή ήταν μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση «Φον Δημητράκης» το 2015. Όπως είπε: «Αν δεν ήταν μπροστά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ