Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής η Μαίη Εμμανουηλίδου. Η Ελληνίδα κωπηλάτρια, η οποία συμμετείχε στο Survivor 2022 έκλεισε τα 25 της χρόνια. Το γιόρτασε παρέα με τους ανθρώπους που έζησαν μαζί τη μοναδική εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

Στο πλευρό της για να σβήσει την τούρτα γενεθλίων της η Μαίη Εμμανουηλίδου είχε πολλούς από τους συμπαίκτες της. Μαζί της βρέθηκαν ο Άρης Σοϊλέδης με τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, ο Σάκης Αρσενίου με την έγκυο σύντροφό του Λαμπρινή Πλεύρη, ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Νίκος Γιάννης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Σοφιάννα Αβραμάκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Ανδρέας Ματθαικάκης, ο Σάββας Κάλφας και η Ασπασία Πρεδάρη.

Η Ελληνίδα κωπηλάτρια στο παρελθόν είχε δηλώσει για τη συμμετοχή της στο Survivor: «Aυτή είναι η μεγαλύτερη μου στεναχώρια. Το ότι βγήκα έξω από το Survivor και με γνωρίζουν παιδάκια στον δρόμο, είδα πολύ μεγάλη αγάπη στα social media και ευχαριστώ όλα τα παιδάκια και όλον αυτόν τον κόσμο που με στήριξε. Αλλά με στεναχωρεί και το θεωρώ αδικία το γεγονός πως τόσα χρόνια εγώ πάλευα για την Ελλάδα μας, έφερνα μετάλλια, ήμουν μέσα στον χώρο του αθλητισμού φέρνοντας μέχρι και παγκόσμιο μετάλλιο και δεν με γνώριζαν.

Μπήκα στο Survivor και έγινα γνωστή. Αυτό είναι μεγάλη αδικία για τον ελληνικό αθλητισμό και μου αφήνει πικρία πως δεν υπάρχει αυτή η στήριξη καθώς όλοι ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ».

Φωτογραφίες: NDP/ Νίκος Ζώτος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ