Ο Χρήστος Λούλης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και φαίνεται πως αυτό είναι αμφίδρομο. Αφού ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σχεδόν σε όλες τις σειρές του Χριστόφορου, ακόμα κι αν ήταν μόνο για ένα επεισόδιο όπως στο «4». Όπως αποκαλύφθηκε ο Χρήστος Λούλης θα εμφανιστεί και στο Maestro μια δουλειά που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας του Netflix.

Ο Χρήστος Λούλης θα εμφανιστεί σε ένα μόνο επεισόδιο του Maestro για να μας αποκαλύψει στοιχεία από το παρελθόν του Ορέστη, του χαρακτήρα που υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. «Ο ρόλος μου σε αυτή την ιστορία είναι στο ευρύτερο περιβάλλον. Υποδύομαι φίλο της γυναίκας του. Έκανα spoiler, ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρήσεις. Κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μια πολύ τεχνοκρατική δουλειά. Εγώ πολύ κυνικός, σκληρός και τεχνοκράτης. Επειδή ήταν τόσο χάλια η κατάσταση, αυτός όντας μουσικός αποφάσισε να πάει στο νησί που δεν τον ξέρει κανένας να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Εγώ ήμουν το παράδειγμα που ήθελε να αποφύγει», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Επιπλέον, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε ότι ο ίδιος δέχτηκε χωρίς καν να ακούσει για τον ρόλο να είναι στη νέα δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αφού οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Με πήρε κοντά στις γιορτές τις προηγούμενες μου λέει είναι ένας ρόλος. Και του λέω Χριστόφορε δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις. Πέρα από το καλλιτεχνικό και ότι οι δουλειές του είναι πάντα πολύ προσεγμένες και καλοφτιαγμένες και καλογυρισμένες, τον ξέρω από το ’99. Έχουμε δουλέψει τόσες φορές μαζί. Έχουμε βγει, έχουμε μιλήσει. Τον νιώθω ως έναν συνομήλικο φίλο μου», εξήγησε ο ηθοποιός.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη σεζόν του Maestro αποτελείται από εννέα επεισόδια στα οποία η ιστορία εξελίσσεται κάθε φορά μέσα από τα μάτια ενός διαφορετικού αφηγητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ