Κι όμως συνέβη, Την Πέμπτη η Λούρδη Λεόν Τσικόνε, η μεγάλη κόρη της Μαντόνα αναγκάστηκε να περιμένει έξω στο κρύο την ώρα που γινόταν η επίδειξη μόδας του Marc Jacobs.

Η 26χρονη κόρη της Madonna φέρεται να έφτασε για την επίδειξη μόδας ακριβώς στις 6 το απόγευμα, ακριβώς όταν ξεκίνησε η επίδειξη, το βράδυ της Πέμπτης (2 Φεβρουαρίου) στη Νέα Υόρκη.

Ο χρήστης του TikTok @mickmicknyc μοιράστηκε ένα βίντεο με το στιγμιότυπο και είπε: «Το δράμα έξω από την επίδειξη μόδας #marcjacobs καθώς δεν επιτρεπόταν η είσοδος στις #lourdes αφού έφτασε την ώρα ακριβώς που ξεκίνησε το σόου».

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound – New York Mickey

Στο βίντεο, η Λούρδη και ένας φίλος τους φαίνονται να στέκονται στα σκαλιά της εισόδου, ενώ αρκετοί φρουροί τους εμποδίζουν να εισέλθουν στον χώρο. Την ενημέρωσαν ότι οι πόρτες ήταν κλειστές καθώς η επίδειξη είχε ήδη ξεκινήσει. Όταν οι θαυμαστές που στέκονταν έξω από το σόου κατάλαβαν τι συνέβαινε, φώναξαν «Αφήστε την να μπει!». Μάλιστα προσπάθησαν να ενημερώσουν τους φρουρούς για την ταυτότητά της.

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Λούρδης μέσα στο σόου από τα πρακτορεία, οπότε είναι ασαφές αν την άφησαν ποτέ να μπει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ