Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας με τη σύντροφό του, Βασιλική. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει μια συναυλία.

Ο 34χρονος καλλιτέχνης και η αγαπημένη του που διατηρούν σχέση περίπου τον τελευταίο ένα χρόνο πόζαραν μαζί αγκαλιασμένοι στο φωτογραφικό φακό. Μάλιστα το ζευγάρι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκαν σε γάμο καλού τους φίλου στη Φλωρεντία.

Η 27χρονη με καταγωγή από τον Διδυμότειχο, ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στην προσωπική του ζωή δηλώνοντας: «Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατεύσω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ