Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του στον γάμο καλού του φίλου έκανε ο 34χρονος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στη Φλωρεντία για το μυστήριο, συνοδευόμενος από την 27χρονη αγαπημένη του, το όνομα της οποίας είναι Βασιλική.

Ο γάμος του καλού του φίλου Άγγελου Αγγέλου με την Αθηνά Βαφειάδου έγινε στην ορθόδοξη εκκλησία San Jacopo,παρουσία λίγων καλεσμένων, μεταξύ των οποίων στενοί συγγενείς και φίλοι.

Ο τραγουδιστής με τη νέα του σύντροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ!, ο Λούκας Γιώρκας και η νεαρή σύντροφός του διατηρούν δεσμό τον τελευταίο έναν χρόνο. Η 27χρονη με καταγωγή απότο Διδυμότειχο ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στην προσωπική του ζωή δηλώνοντας: «Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατεύσω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα».

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ