Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την ευκαιρία που του δόθηκε μετά τη συμμετοχή του στο X Factor αλλά και τα παιδικά του χρόνια σε μια οικογένεια με 4 παιδιά.

Ο Λούκας Γιώρκας, ήταν ο πρώτος νικητής του X-Factor και αναφέρθηκε στην αναγνώριση που πήρε από τη συμμετοχή του στο show.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σε καμία περίπτωση δεν είχα στο μυαλό μου όσα θα ακολουθούσαν μετρά το X-Factor. Ήταν η πόρτα που άνοιξε για να μπω σε αυτόν τον χώρο. Πλέον είναι ο μοναδικός δρόμος για να κάνει ένα παιδί πιο γρήγορα βήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο η θέση έχει σημασία πέραν του γοήτρου. Η πορεία που ξεδιπλώνεται μπροστά σου μετά έχει την ίδια αφετηρία. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Φοίβο με το τραγούδι «Αν μ αγαπάς». Σου εμπνέει μια σιγουριά», ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε και για την οικογένειά του. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερε η μητέρα μου με 4 γιους. Ήμασταν άτακτα παιδιά, αλλά τώρα της φερόμαστε «βασιλικά». Είμαι μακριά από την οικογένειά μου 17 χρόνια. Μεγαλώσαμε χωριστά και μου λείπουν. Οι γονείς μου είναι η δύναμη μου. Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου», πρόσθεσε.

«Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου. Πολλές φορές έχω πει ότι υπήρξα άσχημο παράδειγμα για τα αδέλφια μου, γιατί όταν έκανα τις επαναστάσεις μου έβλεπαν. Για τα καλά που πράττω έχουν την ευθύνη οι γονείς μου. Όταν παρεκτρέπομαι την έχω εγώ», επεσήμανε ο Λούκας Γιώρκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ