Η Λίζα Δουκακάρου είναι μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους – παρουσιάστριες και σπάνια κάνει δημοσιεύσεις. Όμως αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση και πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία της από τα χιόνια.

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία τη βλέπουμε να έχει βγει μόνη της στη γειτονιά της ώστε να καθαρίσει το χιόνι. Η Λίζα Δουκακάρου έγραψε στο πόστ της: «Εγώ πάντως πήρα την κατάσταση στα χέρια μου γιατί αν περιμένω από το δήμο …φέξε μου». Η Λίζα Δουκακάρου, η οποία παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Mega, εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο της τηλεόρασης.

Αν και για τους περισσότερους η εβδομάδα ξεκίνησε με εκπλήξεις, για κάποιους άλλους, ο χιονιάς δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Οι οδηγοί ήταν εγκλωβισμένοι για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό τους στην Αττική Οδό και έχουν παγώσει. Για κάποιους όμως ο χιονιάς δημιούργησε και προβλήματα ηλεκτροδότησης, όπως παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν εγκλωβισμένη και χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς». Προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν και σε διάφορες περιοχές της Αθήνας καθώς η κακοκαιρία έπληττε με σφοδρότητα το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Έτσι η παρουσιάστρια, όπως έγραψε και στον λογαριασμό στης στο Twitter είναι χωρίς ρεύμα στους -5 βαθμούς. Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου, έγραψε: «Χωρίς ρεύμα στα Βριλήσσια. Με -5. Με έναν 8χρονο & έναν έφηβο που με αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν να φταίω εγώ».

Ενώ η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη, ήταν για πάρα πολλές ώρες εγκλωβισμένη από την κακοκαιρία στην Αττική Οδό, όπως και εκατοντάδες άλλοι οδηγοί. Η ίδια ανέβασε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακόμα, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβάλε την επιστροφή της στην Αθήνα, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς» που έπληξε την Αττική, η πτήση της ακυρώθηκε. Έτσι η ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκλείστηκε στην στο Παρίσι. Η ίδια το αποκάλυψε με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό, καθώς πόσταρε το μήνυμα που της έστειλε η αεροπορική εταιρεία.