Κάποιοι βρίσκονται ήδη πίσω στην Αθήνα και κάποιοι θα απολαύσουν και τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό. Ο σεφ και κριτής του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος περιπλανιέται στους ήσυχους δρόμους της πόλης έχοντας τη συντροφιά του γιου του, Κίμωνα.

Ο σεφ στο στιγμιότυπο από το κέντρο της πόλης φωτογραφίζει το καρότσι του γιου του, φορτωμένο με τα απαραίτητα για τη βόλτα τους.

Στιγμιότυπα από βόλτα της δημοσίευσε και η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η μαμά του μικρού Κίμωνα απόλαυσε την επιτυχημένη ταινία Barbie σε θερινό σινεμά και ήταν ενθουσιασμένη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σχέση με τον γιο του

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και σπάνια μοιράζεται στα social media προσωπικές στιγμές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιλέγει συχνά να μας δείξει τις «περιπέτειές» του με τον γιο του και πώς τον μυεί στις συνήθειές του, όπως το ψάρεμα.

Ο μικρός Κίμωνας έχει συνοδεύσει τον μπαμπά του σε καλοκαιρινές εξόδους, αλλά και στα παρασκήνια του MasterChef.

Τα επαγγελματικά σχέδια του σεφ

Τη φετινή σεζόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα δοκιμαστεί στην παρουσίαση ενός διαφορετικού concept από το μαγειρικό μέσα από το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Θα δοκιμαστεί ως παρουσιαστής του reality «Φάρμα» το οποίο επιστρέφει μέσα από το συχνότητα του Star.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε αποκαλύψει με έναν ευφάνταστο τρόπο ότι θα τον δούμε σε αυτό τον ρόλο από τη νέα σεζόν. Γνωστός για τις μουσικές του επιρροές, χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι «Ποιμενικό ροκ» που συνοδευόταν από ένα ένα σκίτσο που απεικονίζει τον ίδιο ντυμένο με φόρμα, καρό πουκάμισο, μπότες και καπέλο.

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μας δείχνει τον 11μηνών γιο του στην παραλία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ