Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τη Λένα Μαντά, η οποία ξεφύλλισε το άλμπουμ του γάμου της και αποκάλυψε μυστικά και πτυχές αυτού που κανείς δεν γνώριζε.

Η Λένα Μαντά μίλησε για τον γάμο της, το νυφικό της που δεν ήταν αυτό των ονείρων της, αλλά και άλλα παραλειπόμενα που θυμάται ακόμη και σήμερα.

Το στενό νυφικό και το μυστικό επιτυχίας 40 χρόνων γάμου

«Έχω τη διάθεση να κάνω μια βουτιά στον γάμο μου 40 χρόνια πριν. Μια μέρα γεμάτη λαχτάρα, άγχος πολύ και μια διάθεση “αχ θέε μου ας τελειώνει αυτό να πάρω τον Γιώργο να με αφήσουν ήσυχη”», είπε αρχικά η συγγραφέας.

«Με το νυφικό μου χτένισμα ήμουνα μια ομορφιά. Το νυφικό μου το είχα ράψει γιατί είχα τα κιλάκια μου οπότε δεν βρήκα να νοικιάσω. Το πήρα μια εβδομάδα πριν από την γάμο και μου ήταν στενό στο μπούστο. Το ξήλωσε όλο η μητέρα μου και το έφτιαξε ξανά. Δεν ήταν το νυφικό των ονείρων μου, αλλά ήταν ένα αξιοπρεπές νυφικό», ανέφερε η Λένα Μαντά.

Η Λένα Μαντά εξιστόρησε και άλλα περίεργα πράγματα που συνέβησαν την ημέρα του γάμου της, όμως άφησε το σημαντικότερο για το τέλος.

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το μυστικό επιτυχίας 40 χρόνων γάμου και η συγγραφέας απάντησε πως είναι τα χάπια που σε βοηθούν να ξεχνάς.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ