Στο πλευρό του συζύγου της, Στέλιου Ρόκκου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Λελέ Γκόφα. Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο με αφορμή τη μεγάλη συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε – Γιώργος Ζαμπέτας, ο πιο καλός ο μαθητής».

Ο Στέλιος Ρόκκος ανέβηκε στο stage μαζί με πολλά ακόμη ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ανάμεσά τους ήταν ο Αντώνης Ρέμος, η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, η Μελίνα Ασλανίδου και πολύ ακόμη.

Η Λελέ Γκόφα εμφανίστηκε με ένα μαύρο σύνολο στη συναυλία έχοντας μαζί της τη γνωστή make up artist, Λεάννα Μαρκογλου.

Το ζευγάρι μάλιστα τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Λήμνο. «Εκεί πέρα νιώθω λες και είμαι στην αγκαλιά της μάνας μου», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής στο ΟΚ! για το μέρος που έχει επιλέξει να ζει με την σύζυγό του Λελέ Γκόφα.

«Προσωπικά, ένιωθα ότι χρωστάω στον εαυτό μου να του προσφέρω μια ποιότητα και μια ηρεμία γιατί η ζωή είναι μικρή. Ήθελα να μείνω στην παραλία που έκανα το πρώτο μου μπάνιο, εκεί που πρωτόπαιξα κιθάρα και ψάρεψα για πρώτη φορά. Σε αυτή την παραλία της Λήμνου έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις της ζωής μου. Και εκεί ζω τώρα. Μόνος μου, σε ένα σπίτι στη μέση του πουθενά. Εκεί θέλω να τελειώσει η ζωή μου», πρόσθετε στην ίδια συνέντευξη.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι βρίσκεται συχνά στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Φωογραφίες: NDP – Ανδρέας Νικολαρέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ