Η Λάουρα Νάργες ταξίδεψε φέτος μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο στη Γερμανία, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τις ημέρες παραμονής της στο εξωτερικό γιόρτασε και τα 33α γενέθλιά της, από τα οποία έλειπε ο αγαπημένος της Χρήστος Σαντικάι εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Λάουρα Νάργες δέχτηκε μια τεράστια ανθοδέσμη από τον Χρήστο Σαντικάι ενώ γιόρτασε την «προσωπική της πρωτοχρονιά» συντροφιά με τις παιδικές της φίλες.

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα και στη λεζάντα έγραψε: «Συνειδητοποιήσαμε με τις κολλητές φίλες μου, με τις οποίες είμαστε μία ζωή μαζί, από 20 εώς και 29 χρόνια, πως ποτέ δεν καταφέραμε να γιορτάσουμε παρέα τα γενέθλια μου. Εφόσον είναι μες στο καλοκαίρι, πάντα έπεφταν στις (γερμανικές) διακοπές, μετέπειτα βρέθηκα Ελλάδα… και άντε βγάλε άκρη.

Ήταν τόσο μα τόσο ξεχωριστή η προσωπική μου πρωτοχρονιά. Ήρεμα, ήσυχα, με τους γιους μας (μα όλες μας αγόρια έχουμε), τα κορίτσια μου ετοίμασαν πρωινό έκπληξη στο σπίτι και βραδινό dinner σε ένα πανέμορφο εστιατόριο, και απλώς μιλούσαμε κ γελούσαμε όπως παλιά, σαν να μην πέρασε μία μέρα, αλλά τελικά είμαστε πιο σοφές, πιο ώριμες και ίσως ακόμα πιο αγαπημένες…

Ο άντρας μου έλειπε για επαγγελματικούς λόγους – αυτά έχει η ζωή που επιλέξαμε – αλλά φρόντισε να μου δείξει την αγάπη του με την πιο μεγάλη ανθοδέσμη που θα μπορούσε να κουβαλήσει ο γαμπρός μου. Ο Αλέξανδρος, το μεγαλύτερο μου δώρο, απολαμβάνει την καθημερινότητα του στη φύση με πεντακάθαρο οξυγόνο και με τόσους πολλούς νέους φίλους (μέχρι στιγμής μετράω 9) Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις γλυκύτατες σας ευχές και στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά από την πανέμορφη Γερμανία που τόσο μου έχει λείψει, περισσότερο από ποτέ…τελικά».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της – «Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο με την οικογένειά μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ