Η Λάουρα Νάργες περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της μαζί με τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο. Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια δίπλα στην οικογένειά της και καλούς φίλους στη Γερμανία, ωστόσο από το πλευρό της έλειπε ο αγαπημένος της, Χρήστος Σαντικάι εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σήμερα, Σάββατο 19/8 η Λάουρα Νάργες έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά, Αλέξανδρε, εδώ έπαιζα πασούλες με τον παππού σου και μπάντμιντον, από εδώ περνούσα όταν γύρναγα από το σχολείο κουρασμένη με τόση απαιτητική μελέτη.

Εδώ με περίμεναν οι φίλοι μου για να συναντηθούμε και να πάμε βόλτα, όχι πως υπήρχαν πολλές επιλογές όπως σε μία μεγάλη πόλη, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, δεν ξέραμε να μας νοιάζει. Μετά η μαμά έφυγε, ξαφνικά, απότομα, άφησα όλη την ζωή μου εκεί, να κυνηγήσω τα όνειρα μου στην μεγάλη πόλη, την Αθήνα. Και εκεί ήρθες εσύ, να ομορφύνεις την ζωή μου με το πιο όμορφο χαμόγελο που αντίκρισα ποτέ. Σήμερα έσκασε και το 5ο δοντάκι, καταλαβαίνετε για τι μοναδικό χαμόγελο μιλάμε» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες: Τα στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της στη Γερμανία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ