Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Λάουρα Νάργες το βράδυ της Κυριακή. H παρουσιάστρια μίλησε για τον λόγο που έχει αποστασιοποιηθεί από τα social media το τελευταίο διάστημα.

Πόσταρε μια selfie φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεν είμαι πάρα πολύ ενεργή στα social media, τουλάχιστον όχι όσο «περιμένουν» τρίτοι (what…why?) από εμένα να είμαι… Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση που έχω πάρει πολύ καιρό πριν, τους λόγους ενδεχόμενος να τους αναφέρω άλλη στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα έτσι και απολαμβάνω την ηρεμία μου, κυρίως όμως απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου και παρατηρώ κάθε μέρα (με υπερηφάνεια φυσικά) πόσο μεγαλώνει και εξελίσσεται.

Απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον άντρα μου, όσο μας το επιτρέπουν βέβαια οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολλές! Μόνο χαρά νιώθω για την ανοδική πάντα πορεία του Χρήστου Σαντικάι. Τώρα όμως πια αρχίζω να απολαμβάνω σιγά-σιγά (!) και τον ποιοτικό χρόνο που (επιβάλλεται να) δίνω στον εαυτό μου – νομίζω σχεδόν πια δίχως ενοχές. Λέω να ξεκινήσω μαθήματα μπαλέτου, πάντα ήθελα να μάθω αυτήν την ξεχωριστή για εμένα τέχνη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά, σωστά? Και ίσως έτσι να έρθει και μία ώρα νωρίτερα ολοκληρωτικά η ισορροπία μου που ακόμα ψάχνω μέσα-έξω! Φιλί, μου λείψατε».

Διαβάστε επίσης:
Λάουρα Νάργες: Η πρώτη της ανάρτηση 5 μέρες μετά τη βάφτιση του γιου της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ