Τον γιο τους βάφτισαν το Σάββατο (23/9) η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό.

Ο γιος τους που γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, πήρε το όνομα Αλέξανδρος και νονοί ήταν οι φίλοι του ζευγαριού, Δέσποινα Πιστολέλη και Απόστολος Μπούρας.

Η ανάρτηση της Λάουρας στο Instagram account της

Πέντε ημέρες μετά τη βάφτιση του γιου της η Λάουρα Νάργες έκανε την πρώτη της ανάρτηση και ανέβασε φωτογραφίες που δεν είχαμε δει ξανά, ευχαριστώντας παράλληλα όσους έδωσαν το παρών.

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος.

Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας. Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική ( ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει).

Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε.

Για να πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια-πρώτα γενέθλια του Άλεξ μας έτσι ακριβώς όπως τα ονειρευόμασταν έβαλαν πολλοί άνθρωποι το χεράκι τους, ειλικρινά δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνους! Σας συστήνω την ομάδα που μας έκανε τόσο μα τόσο ευτυχισμένους και μας χάρισε πανέμορφες αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάντα, για την οποία θα αναφέρω και σε ανερχόμενες αναρτήσεις περεταίρω λεπτομέρειες!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ