Το τελευταίο επεισόδιο του Idols είναι αφιερωμένο στη Μαλβίνα Κάραλη, η οποία άφησε το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση και ο Σάκης Ρουβάς συζήτησε με ανθρώπους που έζησαν την μεγάλη δημοσιογράφο, παρουσιάστρια και συγγραφέα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε τα στοιχεία του χαρακτήρα της Μαλβίνα Κάραλη, που την βοήθησαν να ξεχωρίσει: «Tη διάβαζα στα περιοδικά και τη γνώρισα λίγο πριν κάνει την εκπομπή στην τηλεόραση. Βρεθήκαμε τυχαία σε μία συνάντηση. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω και πήγα κατευθείαν πάνω της. Αμέσως κολλήσαμε, ήταν κι εκείνη θερμή με εμένα. Είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και τσαμπουκά αληθινό. Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί. Ένιωσα ότι είμαστε δύο παίκτες. Καταλάβαινες από τα κείμενά της ότι έχει χιούμορ. Το γεγονός ότι οπτικοποίησε τη σάτιρα και μιλούσε η ίδια στο κοινό, ήταν κάτι νέο.

Το έκανε γυναίκα αυτό και το τονίζω. Ο πρώτος που σήκωσε ανάστημα στη χώρα, είναι γυναίκα. Η εξουσία δεν έχει κανένα χιούμορ και ποτέ δεν είχε. Της στοίχισε αυτό. Εκείνη ήταν αντισημιτική ας το πούμε, οπότε το σύστημα αυτό αντέδρασε και νομίζω ήταν η αιτία της απομάκρυνσής της. Ήταν μία γυναίκα με τεράστια δύναμη και τεράστια αντοχή. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να μάθεις να μην πληγώνεσαι κι εκείνη δεν το είχε μάθει αυτό» τόνισε για την Μαλβίνα Κάραλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ