Μία επιστολή για να αποκαταστήσει την πραγματικότητα έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος μετά τη συνέντευξη του Αντώνη Λιάρου που ρωτήθηκε για το παρασκήνιο της πρώτης κοινής εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. Το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια της σχολής “Τεχνών 100” και ο συνεργάτης του Λάκη λαζόπουλου, Αντώνης Λιάρος, δήλωσε στο Happy Day ότι μόνο η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια της σχολής του και όχι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε υπέρ των εγκαινίων. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση. Η πρόταση έγινε στη Δέσποινα Βανδή.Ήξερα ότι είχε απαντήσει θετικά. Δεν ξέραμε αν θα έρθει ο Μπισμπίκης, Το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε, αλλά δεν το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθουν» είπε ο δημοσιογράφος που βοήθησε στο στήσιμο της βραδιάς.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς καθότι στενός του φίλος, αλλά και καθηγητής στο «Τεχνών 100».

Διαβάστε περισσότερα στο Znews.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ