Μόλις δέκα ημέρες έχει στο νέο του σπίτι στη Σαρωνίδα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος τον χειμώνα άφησε για λίγο το παλιό του σπίτι στη Γλυφάδα για να κατοικήσει για λίγο σε παραλία στον Άγιο Δομίνικο για χάρη του reality επιβίωσης του Survivor. Πλέον το άφησε και οριστικά για μια πανέμορφη νέα κατοικία στη Σαρωνίδα με εκπληκτική θέα.

Τις εντυπώσεις κλέβει η μεγάλη πισίνα μπροστά από το σαλόνι του σπιτιού με τη μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα. Ένα από τα βασικά πράγματα που έκανε ήδη από τις πρώτες ημέρες της εγκατάστασής του στο νέο του σπίτι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν να διαμορφώσει τον χώρο γύρω από αυτή έτσι ώστε να απολαμβάνει τις ημέρες του καλοκαιριού με θέα τέτοια που να θυμίζει διακοπές!

Ξαπλώστρες από μπαμπού με άνετα στρώματα, μια μεγάλη κούνια, ένας καναπές, αλλά και ένα στρογγυλό τραπέζι με καρέκλες για να απολαμβάνει καθημερινά το πρωινό του κοιτώντας με φόντο το απέραντο μπλε του ουρανού και της θάλασσας.

(Instagram/lamproskonstantaras)
(Instagram/lamproskonstantaras)

Το αγαπημένο του κατοικίδιο, η γάτα του η Φρόσω γρήγορα εγκλιματίστηκε στα νέα δεδομένα που δείχνει να απολαμβάνει και η ίδια. «Εμείς εδώ περνάμε χαλαρωτικό καλοκαίρι. Πρώτη ημέρα στο νέο σπίτι η Φρόσω εγκλιματίστηκε αμέσως», έγραψε ο δημοσιογράφος δημοσιεύοντας μια ακόμα φωτογραφία από το νέο του σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ