Το ποπ είδωλο Κριστίνα Αγκιλέρα έκανε unfollow την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram μετά την αμφιλεγόμενη δήλωση που έκανε για το σώμα της τραγουδίστριας.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα προχώρησε σε αυτή την κίνηση κίνηση τη Δευτέρα, λίγο μετά την ανάρτηση της Σπίαρς. Μια ανάρτηση που ντρόπιασε την Αγκιλέρα και τους χορευτές της για το μέγεθος του σώματός τους.

«Μακάρι να μπορούσα να επιλέξω τις νταντάδες για τα παιδιά μου … τους χορευτές μου … Θέλω να πω ότι αν είχα τους χορευτές της Κριστίνα Αγκιλέρα θα έμοιαζα εξαιρετικά μικρή». έγραψε η ποπ σταρ στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιείχε μια εικόνα που έγραφε: «Ανακάλυψα ότι υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να φαίνεσαι αδύνατη: Να κάνεις παρέα με χοντρούς ανθρώπους», που αποδίδεται στον κωμικό Ρόντνεϋ Ντέηντζερφιλντ.

«Θέλω να πω, γιατί να μην το συζητήσουμε; Δεν νομίζετε ότι η αυτοπεποίθησή μου θα ήταν λίγο καλύτερη αν μπορούσα να επιλέξω πού θα ζούσα, πού θα έτρωγα, ποιον θα καλούσα στο τηλέφωνο, με ποιον θα έβγαινα και ποιος θα βρισκόταν στη σκηνή μαζί μου!».

Οι θαυμαστές, ωστόσο δεν αντέδρασαν θετικά στα λόγια της Σπίαρς αφήνοντας χιλιάδες αρνητικά σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Το μήνυμα της Σπίαρς ήρθε εν μέσω της απελευθέρωσης της σταρ από τη νομική κηδεμονία της, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021, 13 χρόνια αφότου ξεκίνησε υπό την επίβλεψη του πατέρα της.

Έγινε επίσης λίγες εβδομάδες αφότου η Spears ανακοίνωσε στις 24 Αυγούστου ότι θα διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram. Εκτός από την Κριστίνα Αγκιλέρα, η Σπιαρς έχει επίσης μιλήσει εναντίον της μητέρας της, Λιν Σπίαρς, και της αδελφής της Τζέιμι Λιν Σπίαρς εν μέσω της δημόσιας μάχης για την κηδεμονία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ