Μετά την τεράστια πρόκληση που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ο Γιώργος Μαυρίδης με την σύζυγό του, Κρίστη Kαθάργια στο Asia Express, το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 1,5 μήνα.

Το Asia Express θα του δούμε τηλεοπτική τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star. Θα δούμε τα εννέα ζευγάρια από celebrities να διασχίζουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα.

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του που είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο λίγο πριν την αναχώρησή τους βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα και όπως φαίνεται απολαμβάνουν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους. Η Κρίστη Kαθάργια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στη βίλα Μπιάνκα στη Θεσσαλονίκη έχοντας κοντά του συγγενείς και καλούς φίλους. Το ζευγάρι έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια κοινής πορείας παντρεύτηκε με κουμπάρο του τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια τους ξεκίνησαν μαζί από το σπίτι με προορισμό τη βίλα όπου παντρεύτηκαν, με τον Γιώργο Κατσινόπουλο να βρίσκεται εκεί κάνοντάς τους αστεία. Την ώρα του γάμου τους, ο Γιώργος Μαυρίδης γονάτισε για ακόμα μια φορά μπροστά στην αγαπημένη του ζητώντας τη να τον παντρευτεί.

«Όταν πάρεις την απόφαση να είσαι με έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς και θέλεις να συγκατοικείς και να είναι ο σύντροφός σου, λες ότι με αυτόν θα συνεχίσω. Ξεκινάς έτσι και στην πορεία φαίνονται τα υπόλοιπα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρω μια γυναίκα που θα ζήσω μαζί της το υπόλοιπο της ζωής μου. Η συγκατοίκηση και η συντροφικότητα έρχονται στην πορεία, πρέπει να στο βγάλει και ο άνθρωπός σου. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια», είχε εκμυστηρευτεί τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιώργος Μαυρίδης για την Κρίστη Καθάργια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ