Η Κρίστη Καθαργιά θέλησε να μοιραστεί στο Survivor μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή της και που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Η παίκτρια των Διασήμων έκανε μια εξομολόγηση για τον γιο της ο οποίος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά τώρα το ξεπέρασε και είναι υγιέστατος. Η Κρίστη Καθαργιά μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της ανέφερε:

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν ο γιος μου αρρώστησε σοβαρά. Ήταν περίπου 2,5 και τον είχα στο νοσοκομείο για πολύ καιρό. Κόντεψε να πεθάνει και τότε ένιωσα πραγματικά έτοιμη να πεθάνω εγώ για να ζήσει εκείνος. Όταν έγινε καλά, πήγα σπίτι και έκανα το καλύτερο δυνατό για να αναρρώσει και για να είναι καλά. Εκείνο που με σκότωσε είναι ότι όταν τον πήγα ξανά στον γιατρό μετά από δύο μήνες για να τον δει σε τι κατάσταση είναι, τον είχα αγκαλιά και είδε το δωμάτιο που μέναμε τόσο καιρό εγώ κι εκείνος και μου είπε μαμά το σπίτι μας.

Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι το σπίτι μας και δεν το καταλάβαινε. Όλα τελικά πήγαν καλά, το παιδί μου είναι υγιέστατο και μέσα από τη δική του δύναμη κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Ένας μικρός ανθρωπάκος βγήκε από μία τέτοια δυσκολία».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτοί είναι οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κρίστη Καθαργιά: Μιλά πρώτη φορά μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Μαυρίδη – «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ