Ο ρόλος της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στην αφιερωματική ταινία Spencer δεν στάθηκε ικανός να την παρακινήσει να ακολουθεί περισσότερο τις εξελίξεις της ζωής βασιλικής οικογένειας. Ο λόγος για την Κρίστεν Στιούαρτ η οποία αγνοούσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μετακομίσει στην Καλιφόρνια από το 2020.

Η πληροφορία αυτή αποκαλύφθηκε στην πρωταγωνίστρια του Spencer κατά τη διάρκεια συνέντευξής της της στο Vanity Fair. «Είναι τόσο αστείο. Αναρωτιέμαι που μετακόμισαν», ήταν η πρώτη αντίδραση της 31χρονης ηθοποιού. «Δεν είμαι καλύτερη από κανέναν. Φυσικά και θέλω να ξέρω», σχολίασε στην συνέχεια. Όταν η δημοσιογράφος Γιοχάνα Ντέστα της εξήγησε ότι το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στην Σάντα Μπάρμπαρα, δεν φάνηκε να εκπλήσεται. «Είναι λογικό, είναι πολύ ωραία εκεί», σχολίασε.

Επιπλέον, η Κρίστεν Στιούαρτ αποκάλυψε ότι παρακολούθησε μονάχα αποσπασματικά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα τον περασμένο Μάρτιο. «Ήταν κάτι που σχεδόν δεν ήθελα να αγγίξω εκείνη την εποχή ήταν πολύ προσωπικό για εμένα», είπε η Κρίστεν Στιούαρτ.

Η ταινία Spencer του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν προσεγγίζει διαφορετικά την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Πρόκειται για ένα «ανάποδο παραμύθι». Η συγκεκριμένη ταινία επικεντρώνεται στην κρίσιμη στιγμή στη ζωή της Νταϊάνα κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών στο Σάντριγχαμ το 1991, όταν αποφάσισε να τερματίσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Η ερμηνεία της Κρίστεν Στιούαρτ απέσπασε τα θετικά σχόλια του Τύπου αφού καταφέρνει να παρουσιάσει αυθεντικά τη θυμωμένη και ταυτόχρονα μελαγχολική κατάσταση στην οποία βρισκόταν εκείνη την περίοδο η «πριγκίπισσα του λαού». Η ηθοποιός είναι υποψήφια για Όσκαρ Α΄γυναικείου ρόλου για την ταινία Spencer.

«Η Νταϊάνα ήταν μια παγιδευμένη γυναίκα στα γρανάζια της παράδοσης. Δεν ήθελε να γίνει βασίλισσα, ήθελε να γίνει μητέρα, να είναι ο εαυτός της και να έχει τη δική της οικογένεια», αυτά είναι μερικά από τα λόγια με τα οποία την έχει περιγράψει η Κρίστεν Στιούαρτ σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ