Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως ήταν η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κρις Χέμσγουορθ, Thor: Love and Thunder στο El Capitan Theatre στο Λος Άντζελες. Ο γνωστός ηθοποιός είχε σχεδόν όλη την οικογένειά του στο πλευρό του, καθώς υπήρξε μια ηχηρή απουσία.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης ο Κρις Χέμσγουορθ μαζί με τη σύζυγό του, Έλσα Πατάκι περπάτησαν το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας Thor: Love and Thunder όπου ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον ομώνυμο ήρωα.

Στο πλευρό του βρέθηκε η διάσημη οικογένειά του. Ανάμεσά τους ήταν ο αδελφός του, Λουκ με τη σύζυγό του Σαμάνθα, αλλά και οι γονείς τους Λιόνι και Κρεγκ. Ωστόσο, υπήρξε και μια ηχηρή απουσία, αυτή του αδελφού του, Λίαμ.

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail βρίσκεται στο Μαρόκο για γυρίσματα και δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο κοσμικό event.

Η υπόθεση της ταινίας:

η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Φωτογραφίες: The Mega Agency.