Μια άκρως τρυφερή χριστουγεννιάτικη και ρομαντική ταινία θα δούμε στους κινηματογράφους από τις 14 Δεκεμβρίου και δεν σκεφτόμαστε κάτι καλύτερο για μια οικογενειακή εξόρμηση στο σινέμα, με ποπ κορν και «Κουραμπιέδες από χιόνι»! Την παραγωγή και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!

Σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό, στο υπέροχα στολισμένο ξενοδοχείο SAY στο Κεφαλάρι, έγινε με μεγάλη επιτυχία, το wrap party  της ταινίας Οι «Κουραμπιέδες από χιόνι», μιας βαθιάς ανθρώπινης ιστορίας αγάπης γεμάτη γέλιο κι αθωότητα.

Παραγωγοί, συντελεστές κι ηθοποιοί συναντήθηκαν με εκπροσώπους των ΜΜΕ, που πήραν μία πρώτη γεύση από την ταινία.

Στον όμορφα διακοσμημένο χώρο του ξενοδοχείου, εκτός από τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο πρωταγωνιστούσε και το τραγούδι της ταινίας, που συνέθεσε ο Θέμης Καραμουρατίδης και ερμηνεύει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ακόμα και το καλωσόρισμα της βραδιάς είχε κι αυτό την γλύκα του με το candy bar, που επιμελήθηκε το Fresh με αμέτρητους κουραμπιέδες ακόμα και με επικάλυψη σοκολάτας αλλά και άλλους υπέροχους πειρασμούς.

Η ταινία, «Κουραμπιέδες από Χιόνι», που θα βγει στους κινηματογράφους στις 14 Δεκεμβρίου είναι μια παραγωγή της Fishy productions  και την σκηνοθεσία υπογράφει ο  Γιάννης Τσιμιτσέλης σε σενάριο των: Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα, Αγνής και Χάρη Χιώτη. Πρωταγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέτα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος και οι μικροί: Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στρατής Ζαχαρής και Στέλλα Μουρίκη. Guests: Σοφία Φαραζή, Κατερίνα Τσάβαλου.

Η χριστουγεννιάτικη ρομαντική ταινία «Κουραμπιέδες από Χιόνι», θα είναι το πιο απολαυστικό χριστουγεννιάτικο γλύκισμα με μηδέν θερμίδες, που όλοι οι χαρακτήρες  «ανακατεύονται» σε μια κωμωδία γεμάτη ζάχαρη άχνη, παιδικά όνειρα και τρυφερές μελωδίες.

Κατερίνα Τσάβαλου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαίρη Σταυρακέλη, Μελέτης Ηλίας και οι μικροί πρωταγωνιστές της ταινίας!
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Γωγώ Αυγερινοπούλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαίρη Αυγερινοπούλου
Νίκος Γεωργιάδης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Ρουμελιώτου
Μάριος Αθανασίου Βίβιαν Κοντομάρη

Διαβάστε επίσης:«Κουραμπιέδες από χιόνι»: 9 πρωταγωνιστές της ταινίας μιλούν στο okmag

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ