Στην αγκαλιά των αγαπημένων της ανθρώπων επέστρεψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγο μετά την άφιξή της στην Ελλάδα. Τα αγαπημένα της πρόσωπα ετοίμασαν ένα πάρτι υποδοχής στο σπίτι της στα νότια προάστια και φυσικά αυτός που ανυπομονούσε περισσότερο να τη δει ήταν ο σύντροφός της. Ο Κώστας Πηλαδάκης έδωσε στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ένα τρυφερό φιλί μετά από 5 μήνες χωριστά ενώ συγκινήθηκε έχοντάς την ξανά κοντά του.

Το φιλί που έδωσε ο Κώστας Πηλαδάκης στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Happy Day, η καλή της φίλη Μαρία Καλάβρια ανέφερε: «Η Ναυσικά αντέχει, αλλά σίγουρα της έχουν λείψει ο σύντροφός της, οι φίλοι, οι παρέες και η καθημερινότητά της. Νομίζω ότι ο λόγος που έφυγε είναι το πρόβλημα που είχε με το στομάχι της. Είχε πει ότι θα καθίσει όσο μπορεί περισσότερο. Να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα καθίσει τόσο πολύ. Έρχεται σήμερα και της έχουμε ετοιμάσει μια έκπληξη».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας. Η ανακοίνωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού το περασμένο Σάββατο, δεν ξάφνιασε τους συμπαίκτες της οι οποίοι ήταν ενήμεροι για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η παίκτρια.

Σε μικρό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Love It με τις πρώτες δηλώσεις της παίκτριας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στην απόφασή που πήραν μαζί με τους γιατρούς να αποχωρήσει από το Survivor.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην ρισκάρουμε σε ένα θέμα υγείας», είπε συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ