Είναι μόλις 13 χρόνων και είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Ο λόγος για την κόρη του Κώστα Κρομμύδα και της Μαρίνας Γιώτη που είναι πια μια σωστή δεσποινής και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γονιών της. Το βράδυ της Δευτέρας ο Κώστας Κρομμύδας και η Μαρίνα Γιώτη βρέθηκαν στο θέατρο Βασιλάκου συνοδευόμενοι από την κόρη τους και έκαναν μια σπάνια έξοδο μετά από καιρό.

Το ζευγάρι είχε μείνει μακριά από κοσμικές εμφανίσεις λόγω της πανδημίας με τον κορονοϊό, αλλά τώρα έκαναν μια σπάνια θεατρική έξοδο. Εκεί όλη η οικογένεια παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου με πρωταγωνιστή τον Θανάση Τσαλταμπάση. Και φωτογραφήθηκαν μαζί του μετά το τέλος της πρεμιέρας.

Η σύζυγος του Κώστα Κρομμύδα και γνωστή συγγραφέας παιδικών βιβλίων και εικονογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της και ανέφερε με χαρά πως άνοιξαν και πάλι τα θέατρο. Η ίδια, μάλιστα σχολίασε πως αυτή ήταν μια από τις λίγες φορές που η κόρη τους, τους επέτρεψε να τη φωτογραφήσουν, μιας και δεν της αρέσει ιδιαίτερα η δημοσιότητα.

Η Βάια Κρομμύδα ήρθε στη ζωή του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2008 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Από μικρή η Βάια είναι πάντα κοντά στους γονείς της και συχνά έδινε το δυναμικό «παρών» στις παρουσιάσεις των βιβλίων τους. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα έχει συμμετάσχει και ενεργά, διαβάζοντας μικρά αποσπάσματα από βιβλία ή τραγουδώντας.

Ο Κώστας Κρομμύδας αν και έγινε γνωστός μέσα από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στις οποίες κι έχει πρωταγωνιστήσει, συστήθηκε στο κοινό και συγγραφικά το 2012 με το βιβλίο «Μπαμπά μεγάλωσέ με». Ακολούθησαν τα μυθιστορήματα «Η ζωή που έλειπε», «Ογκρέσα», «Μη με λησμόνει», «Ουρανόεσσα», «Φως μέσα στη θύελλα», «Μυρωδιά από σανίδι», «Μια νύχτα ακόμη», «Εβόρα» και «Ακάκιε». Ο ίδιος είχε συμμετάσχει και στη σειρά The Durrells.

Την ίδια στιγμή και η μητέρα της Βάιας, Μαρίνα Γιώτη ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων από το 2014, που συστήθηκε στο παιδικό κοινό με το βιβλίο «Η Στιγμούλα». Ακολούθησαν «Η Στιγμούλα είναι δυνατή!» και η σειρά «Παραμύθια…αλλιώς: Σκουφοκοκκινίτσα», «Δύο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα», «Ρεβιθοκοντούλης», «Τι τρέχει µε τον Αϊ-Βασίλη;», «Μια καρδιά»,«Μια στιγμή», «Μια αγκαλιά», «Δώσε Λύση στο Μελίσσι», «Το Κάτι τι;» και το «Γέτι, η δύναμη του ακόμη».

Και κάπως έτσι η μικρή τους κόρη μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον γεμάτο βιβλία, ήχους και καλλιτεχνικό «αέρα», αλλά και καλλιτεχνικά ερεθίσματα. Η ίδια αγαπά τα ταξίδια με τους γονείς και τώρα πια πηγαίνει μαζί τους και σε επίσημες πρεμιέρες στο θέατρο.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ