Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Κώστας Κρομμύδας και επιβεβαίωσε ότι το βιβλίο του «Ακάκιε» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Ο συγγραφέας και ηθοποιός που παρουσίασε μέσα από το τελευταίο του βιβλίο τη ζωή και το έργο του εμβληματικού επιχειρηματία Λευτέρη Μαντζίκα αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πως έχει ήδη βρεθεί ο σκηνοθέτης της ταινίας, αλλά δεν έχουν μπει ακόμη οι υπογραφές για να ανακοινωθεί το όνομά του.

Ο Κώστας Κρομμύδας, ωστόσο, μίλησε για την ιστορία που περιγράφει στο βιβλίο «Ακάκιε», τα δικά του βιώματα με τον παππού Λευτέρη Μαντζίκα (παππού της συζύγου του, Μαρίνας Γιώτη), αλλά και όσα τον είχαν συγκινήσει στις ιστορίες που του είχε διηγηθεί.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν ωστόσο, η στιγμή που προβλήθηκε το video για τη ζωή και το έργο του Λευτέρη Μαντζίκα. Η ιστορία του μεγάλου αυτού επιχειρηματία που ήταν και παππούς του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Μάκη Παντζόπουλου συγκίνησε την παρουσιάστρια. Ο Κώστας Κρομμύδας της είπε ότι ήταν άτυχη που δεν πρόλαβε να τον γνωρίσει.

Κλείνοντας μάλιστα την κουβέντα τους, ο Κώστας Κρομμύδας είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Ξέρεις πόσο θα σε λάτρευε ο παππούς Λευτέρης. Θα σε λάτρευε από κάθε άποψη», ενώ τη ρώτησε αν θα ήθελε να έχει έναν ρόλο στην ταινία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ