Ο Κώστας Δόξας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο διαζύγιό του και ότι εκκρεμούν και άλλα δικαστήρια στην πορεία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Η λέξη “δικαίωση” και “αθώωση” χρησιμοποιούνται συνήθως στα ποινικά δικαστήρια. Το συγκεκριμένο είναι αστικό δικαστήριο. Γίνανε εκατέρωθεν αγωγές για διαζύγιο και από τις δυο πλευρές, και τελικά αυτό που θέλαμε, να πάρουμε διαζύγιο, το καταφέραμε. Δεν υπάρχει δικαίωση. Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες και λύθηκε και πάρα πολύ καλά. Τα δικαστήρια είναι πολλά ακόμα, και δυστυχώς έχουν να κάνουν με το παιδί μου, εγώ εκεί επικεντρώνομαι, μόνο στο παιδί. Το παιδί είναι το πιο σημαντικό και θα μας ενώνει για πάντα».

Επιπλέον, η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα ανέφερε ότι: «Έγινε το πρώτο δικαστήριο για την αγωγή διαζυγίου της κυρίας Δεληθανάση και την αγωγή που είχε καταθέσει ο κύριος Δόξας από την πλευρά του. Βγήκε απόφαση, η οποία δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση. Στη συνέχεια, ο κύριος Δόξας έκανε έφεση της απόφασης που δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση κι εμείς κάναμε αντέφεση, η οποία για δεύτερη φορά δικαίωση την κυρία Δεληθανάση».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Δόξας: Ερωτευμένος και πάλι μετά το διαζύγιό του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ