Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν άλλαξε το όνομα της και πρόσθεσε και το επίθετο του συζύγου της, Τράβις Μπάρκερ μετά τον γάμο. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Μπάρκερ έχει προσθέσει μάλιστα μετά τον γάμο μαζί με το επίθετο του άντρα της μια καρδιά και μια φωτιά δίπλα σε αυτό.

Παράλληλα, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μοιράστηκε στιγμιότυπα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου πέρασαν το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτά διακρίνουμε μπουκέτα από τριαντάφυλλα, αρωματικά κεριά, αλλά και ένα κρεβάτι στρωμένο με ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς, ενώ μέσα από τα λουλούδια διακρίνονταν μαύρες καλτσοδέτες.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο 46χρονος Μπάρκερ έχει πλάτη στην κάμερα και φορά το μπουφάν του στο οποίο έχει γραμμένο το Mr. Barker στην πλάτη. Παράλληλα, τα αρχικά K.K.B δηλαδή Κόρτνεϊ, Καρντάσιαν Μπάκερ κοσμούν το μπουρνούζι στο ρομαντικά διακοσμημένο δωμάτιο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία στενών φίλων και της οικογένειάς τους στο Castello Brown στο Πορτοφίνο της Ιταλίας την Κυριακή.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν επέλεξε ένα σέξι κοντό D & G νυφικό με μακρύ πέπλο το οποίο είχε πάνω ως κέντημα την εικόνα της Παναγιάς. Το ίδιο κέντημα υπήρχε και στο κοντό πέπλο που έβαλε αργότερα στο γαμήλιο πάρτι. Η ίδια θέλησε να είναι μια ροκ νύφη δίπλα στον αγαπημένο της, Τραβις Μπάρκερ.

Παράνυφοι του ζευγαριού ήταν τα παιδιά τους, ο 18χρονος γιος του Μπάρκεr, Λάντον αλλά και η εννιάχρονη Πενέλοπε κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Η Κιμ και η Κλόε επέλεξαν από ένα μακρύ μαύρο φόρεμα για την τελετή, ενώ η μητέρα τους, Κρις Τζένερ μια παστελ δημιουργία με φτερά.

Αυτός ήταν ο τρίτος τους γάμος, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσημα στη Σάντα Μπάρμπαρα, ενώ είχε προηγηθεί και ένας άτυπος γάμος στο Λας Βέγκας μετά τα Grammy τον Απρίλιο.

Το ζευγάρι έχει μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον και σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα, αυτό ήταν άκρως φανερό. καθώς μοιράστηκαν έναν ρομαντικό χορό στον γάμο τους στις 22 Μαΐου. Ο τραγουδιστής της όπερας, Αντρέα Μποτσέλι εμφανίστηκε ζωντανά στη δεξίωση.

Φωτογραφίες: Instagram/kourtneykardash

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ