Στη Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια παντρεύτηκαν τελικά η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ. Το ζευγάρι μετά τον prive γάμο τους στο Λας Βέγκας -όπου δεν είχαν όμως άδεια- ενώθηκε επίσημα με τα δεσμά του γάμου, ενώ όπως έγινε γνωστό ετοιμάζουν και μια τελετή υπερπαραγωγή στην Ιταλία.

Φορώντας ένα μίνι λευκό νυφικό και λευκό πέπλο στα μαλλιά της, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τράβις Μπάρκερ με πολιτικό γάμο σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια, το απόγευμα της Κυριακής. Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι έφυγαν με ένα vintage μαύρο κάμπριο που είχε πάνω τη χαρακτηριστική πινακίδα just married.

Η σχέση της διάσημης τηλεπερσότας του Keeping Up With Kardashians και του μουσικού έγινε γνωστή τον Ιανουάριο του 2021. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ήρθε και η πρόταση γάμου από τον Μπάρκερ. Η πρόταση έγινε στο Montecito της Καλιφόρνια, στο ξενοδοχείο Rosewood Miramar Beach, το οποίο είναι ένα από τα «αγαπημένα» μέρη του ζευγαριού.

Ακολούθησαν οι επίσημες εμφανίσεις τους στα Grammys και το Met Gala και ο γάμος που έκαναν κεκλεισμένων των θυρών στο Λας Βέγκας. Η τελετή μάλιστα δεν θεωρήθηκε νόμιμη κι έτσι ήρθε ο πολιτικός γάμος τους στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με πηγή, που μίλησε στο People, το ζευγάρι σχεδιάζει και έναν υπερπολυτελή γάμο στην Ιταλία. «Έπρεπε πρώτα να παντρευτούν νόμιμα πριν από τον μεγάλο ιταλικό γάμο τους, ο οποίος θα γίνει πολύ σύντομα», δήλωσε η πηγή.

«Οι λεπτομέρειες έχουν ρυθμιστεί και όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, είναι πολύ ενθουσιασμένοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ