Η Κοραλία Καράντη δίνει σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στην ΕΡΤ μιλώντας για την παράσταση «Ασκητική» που ανεβαίνει στο θέατρο Βρεττάνια. Άνθρωποι που για κάποιους είναι όνειρο να τους γνωρίσουν, εκείνη τους είχε στην οικογένειά της, όπως τη μητέρα της Αφροδίτη Γρηγοριάδου. Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια που ήταν δίπλα στους παππούδες της λόγω των συνθηκών αναφέροντας συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στούντιο 4»: «Με μεγάλωσαν οι παππούδες. Ήταν δύσκολα χρόνια για μια γυναίκα να μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς βοήθεια. Έλειπε πολύ η μητέρα μου και έτσι εγώ ήμουν δίπλα στη γιαγιά μου. Η γιαγιά μου ήταν η μαμά μου, λόγω δουλειάς συν ότι έγινε πολύ νέα μαμά η μητέρα μου. Ο μπαμπάς μου ήταν απών. Έφυγε πολύ νέος πήγε στη νότιο Αφρική να βρει την τύχη του. Εκεί ξανάκανε άλλη οικογένεια και έτσι απομακρυνθήκαμε πάρα πολύ. Είχαν ήδη χωρίσει όταν ήμουν 2 – 2,5 χρονών και έφυγε όταν ήμουν 6 περίπου».

«Δεν γίναμε ποτέ μια μεγάλη οικογένεια. Λόγω πολλών πραγμάτων. Είναι δύσκολες οι σχέσεις των ανθρώπων. Είναι τα πράγματα που κουβαλούν οι γενιές πάνω στις γενιές, μια αλυσίδα τραυμάτων», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κοραλία Καράντη, η οποία έχει έναν ετεροθαλή αδελφό από την οικογένεια του πατέρα της που ζει στην Αφρική, καθώς ο ένας αδελφός της έχει χαθεί.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνέντευξή της στο πως τελικά πήρε το επίθετο Καράντη, το οποίο ήταν το πατρικό της μαμάς του πατριού της. «Το Καράντη είναι το πατρικό της μαμάς του Βύρωνα Πάλλη. Λεγόταν Ελευθερία Καράντη. Το άλλαξα επειδή το όνομα του πατέρα μου ήταν δύσκολο κι εκείνη την εποχή είχε μια άρνηση στο να γίνω ηθοποιός κι ήμουν λίγο θυμωμένη. Έτσι πήρα το Καράντη. Δεν ήθελα να τον εκδικηθώ, δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος. Ήμουν πικραμένη. Λέω αφού δεν θέλεις, θα πάρω κι εγώ άλλο όνομα», είπε. Όσον αφορά στο όνομά της αυτό ήταν της γιαγιάς της. «Εκείνες τις εποχές τα μαγείρευαν λίγο τα ονόματα, όπως ταίριαζαν. Δεν θέλω να πω το πραγματικό μου επίθετο για πρακτικούς λόγους, είναι γνωστό», συμπλήρωσε η Κοραλία Καράντη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ