Τα σχέδιά τους για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ακυρώνουν ο ένας μετά τον άλλο οι celebrities -και όχι μόνο- μπροστά στα κρούσματα του κορονοϊού που «καλπάζουν». Το αρνητικό ρεκόρ των 21.657 νέων κρουσμάτων το προηγούμενο 24ωρο επισπεύδει τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης της Covid-19. Ενώ όλοι έχουν δεύτερες σκέψεις στο να βρεθούν με κόσμο τις προσεχείς ημέρες, αφού ο κορονοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις. Από το διάβα του δεν γλίτωσε ούτε η Κόνυ Μεταξά, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες.

«Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες», ανέφερε η Κόνυ Μεταξά στα stories της στο Instagram αναφερόμενη στον κορονοϊό που την βρήκε δύο φορές.

Η Κόνυ Μεταξά δεν έχει χάσει ωστόσο τη διάθεσή της. Δεν σταματά να κάνει Instagram stories αντιμετωπίζοντας από μια χιουμοριστική σκοπιά τα μοναχικά πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν που έρχονται.

Ενώ κάνει βιντεοκλήσεις με φίλους, όπως η Έλενα Γαλύφα, η οποία έχει βρεθεί επίσης θετική στον κορονοϊό.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες η Κόνυ Μεταξά είχε ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι. Στην Πόλη του Φωτός γιόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση.

Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να απαθανατίζει στιγμές από τη γαλλική πρωτεύουσα που είχε φορέσει τα γιορτινά της. Πολλές από αυτές τις μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους πήραν την απόφαση να συζήσουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Η συμβίωση μας βγήκε πολύ αβίαστα. Σίγουρα ο Μάριος είναι πιο τακτικός από εμένα, ως Παρθένος που είναι, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Πιο πολύ είναι θέμα το ότι λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν συναντιόμαστε», είχε πει η κόρη του Λευτέρη Πανταζή σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Mega Star.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ