Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου ή αλλιώς Fipster ήταν οι μεγάλοι νικητές του Asia Express, οι οποίοι κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και το μπόνους έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Οι δυο τους ξεχώρισαν από την πρώτη κιόλας ημέρα του παιχνιδιού και αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως από το twitter. Το ταξίδι τους στο Asia Express τα είχε όλα και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

«Αν ρωτήσουμε όλους τους παίκτες από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ποιος ήθελαν να είναι ο νικητής και ποιος δικαιούται να είναι ο νικητής θα έλεγαν ο Φίλιππος και ο Κωνσταντίνος.

Δεν είμαι υπερόπτης, δεν λέω ποτέ μεγάλα λόγια αλλά δουλέψαμε πραγματικά, παίξαμε σε όλα τα races, πήραμε τα περισσότερα έπαθλα οπότε ήρθε η ώρα να πάρουμε το Asia Express γιατί μας άξιζε» τόνισε, μετά τα αποτελέσματα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μετά την νίκη τους το τηλεοπτικό ζευγάρι του Asia Express διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο ‘Εναστρον. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου απόλαυσαν στη σκηνή τη Δέσποινα Βανδή και τις Mέλιsses.

βα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ