Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου λίγο πριν γίνουν γονείς στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο όπως ήταν η επιθυμία τους, το απόγευμα της Κυριακής.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από τη στιγμή που ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φτάνουν στο δημαρχείο. Επιπλέον, στο υλικό που παρουσίασε η εκπομπή διακρίνονται και οι γονείς της παρουσιάστριας. Η μητέρα της Πόπη, έφτασε στον χώρο φορώντας ένα μπλε σύνολο με δαντέλα. «Σας ευχαριστούμε πολύ», αρκέστηκε να αναφέρει on camera λίγο πριν μπει στο δημαρχείο.

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα μίνι λευκό φόρεμα Celia Kritharioti, ενώ οι άνθρωποι που ήταν στο πλευρό τους αυτή την ημέρα ήταν οι οικογένειές τους και ελάχιστα ακόμα άτομα.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολουθώντας τα πλάνα της εκπομπής έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι. «Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν», ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Celia Kritharioti και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι. Το μαγαζί δίπλα είναι της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου. Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ουσιαστικά ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και θα κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ