Γεμάτο όμορφες στιγμές και συγκίνηση είναι το φετινό καλοκαίρι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους μάλιστα γιόρτασαν με ένα ξεχωριστό δείπνο την επέτειό τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον καλό της.

Το ζευγάρι που βρίσκεται ακόμη σε καλοκαιρινό mood γιόρτασε αγκαλιά την επέτειο της σχέσης του που είναι σήμερα στις 22 Αυγούστου. Οι δυο τους κλείνουν δυο χρόνια μαζί και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ιδιαίτερα χαρούμενη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μια τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του συντρόφου της.

Το ζευγάρι αντάλαξε ένα τρυφερό φιλί έχοντας μπροστά του μια τούρτα επετείου και η παρουσιάστρια αναφέρει στην ανάρτηση της: «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου. 22/8».

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την επέτειό της:

Λίγο νωρίτερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλόυ δημοσίευσε και μια παλαιότερη φωτογραφία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η ίδια μας έδωσε και μια γεύση από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της, αλλά και το λουκούλλειο δείπνο της στη Λίνδο.

Πριν από λίγες μέρες το okmag δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη φουσκωμένη κοιλιά από τις διακοπές της στη Ρόδο. Η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι στα καλύτερά της και να απολαμβάνει τις βουτιές της και τις διακοπές της με τον σύντροφό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ