Στην καλύτερη φάση της ζωής της βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μπορεί να μην έχει προβεί σε κάποια δήλωση όμως ο φακός του okmag στην συνάντησε σε παραλία της ρόδου με φουσκωμένη κοιλιά.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ολιγοήμερες εξορμήσεις μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στη Ρόδο με τον σύντροφό της όπου περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα το ζευγάρι μένει σε σουίτα στο Rodos Palace Hotel.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα ολόσωμο animal print μαγιό και με φανερά φουσκωμένη κοιλιά έκανε τις βουτιές της. Βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και το τελευταίο διάστημα κρατά χαμηλούς τόνους, κάνοντας επιλεκτικά αναρτήσεις στο Instagram της.

Στο περιοδικό ΟΚ! στις αρχές Ιουλίου υπήρχε σαφής αναφορά στο γεγονός πως η παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της. «Έτσι κι αλλιώς, ήδη ζουν σαν παντρεμένοι. Ο γάμος είναι κάτι που σίγουρα έχει συζητηθεί και δεν θα μας έκανε εντύπωση αν παντρευτούν την επόμενη χρονιά» ανέφεραν τότε πηγές από το περιβάλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ