Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έγινε για δεύτερη φορά μαμά την Τρίτη 2 Ιουλίου. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο Σταθοκωστόπουλος junior γεννήθηκε περίπου 3 κιλά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε με καισαρική καθώς είχε γεννήσει με τον ίδιο τρόπο και τον πρώτο γιο της τον Βλάσση, τον Ιανουάριο του 2023.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μίνι λευκό καλοκαιρινό φόρεμα στην έξοδό της από το μαιευτήριο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουλίου η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον νεογέννητο γιο της και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και παράλληλα αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο της.

«Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γυναικολόγος της αποκαλύπτει στο okmag σε ποιον μοιάζει ο γιος της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ