Την Παρασκευή πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το δεύτερο αγόρι τους.

Οι Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για την έξοδό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα μίνι καλοκαιρινό φόρεμα με χρυσαφί λεπτομέρειες σε άνετη γραμμή και με βολάν στο τελείωμα. Το συνδύασε με λευκά Chanel πέδιλα.

Χαρούμενη και ευτυχισμένη έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους

Το δεύτερο παιδί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ήρθε στον κόσμο στις 2 Ιουλίου. Περίπου 1,5 χρόνο μετά τον ερχομό του γιου τους Βλάσση, το ζευγάρι πλέει ξανά σε πελάγη ευτυχίας.

Να θυμίσουμε πως το okmag επικοινώνησε με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο της Δρ. Παναγιώτη Ψαθά που αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του δεύτερου τοκετού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά και σε ποιον μοιάζει ο γιος της.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε μια χαρά το πρωί της Τρίτης 2/7 στις 09:45, ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική, όπως και στον προηγούμενο τοκετό της. Το μωρό ζυγίζει περίπου 3 κιλά», ανέφερε στο οkmag ο μαιευτήρας Παναγιώτης Ψαθάς.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γυναικολόγος της αποκαλύπτει στο okmag σε ποιον μοιάζει ο γιος της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ