Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, δείχνει να επανέρχεται με γρήγορους ρυθμούς στα κιλά που είχε πριν από την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στον διατροφολόγο αποκαλύπτοντας πως είχε χάσει ήδη 9 κιλά.

Με την κατάλληλη διατροφή αλλά και τη γυμναστική η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε σήμερα, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, ότι έχει χάσει 14 κιλά. Έχοντας σηκωθεί νωρίς το πρωί και τρώγοντας ένα θρεπτικό πρωινό ξεκίνησε τη μέρα της. Η ίδια βρέθηκε στην παραλία κοντά στο σπίτι της και έτρεξε συνολικά 5,1 χιλιόμετρα, δείχνοντάς μας την απόδοσή της με μια φωτογραφίας στα stories του Instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη γέννηση του γιου της έκανε τις πρώτες δηλώσεις της κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο. «Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ