Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος εξαιτίας του γιου τους που ήρθε στον κόσμο πριν από μερικές ημέρες.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ πριν από λίγες ώρες πόζαρε στον φακό δείχνοντάς μας το σώμα της εννιά μέρες μετά τον τοκετό.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στα stories του Instagram ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη φορώντας τα αθλητικά της και αποκαλύπτει ότι έχει χάσει ήδη 10 κιλά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη γέννηση του γιου της έκανε τις πρώτες δηλώσεις της κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο. «Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ