Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του ζουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος που υποδέχτηκαν πριν από μερικές ημέρες το πρώτο τους παιδί.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ πριν από λίγες ημέρες πόζαρε στον φακό δείχνοντάς μας το σώμα μετά τον τοκετό. Η ίδια μάλιστα έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό παιδικό δωμάτιο με θέμα τη ζούγκλα για τον μικρό της. 

Σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια ανάρτηση στη οποία φαίνεται πως αναπολεί την περίοδο που ήταν έγκυος και είχε φουσκωμένη κοιλιά. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 18/1, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της που η ίδια ποζάρει στον φακό με την φουσκωμένη της κοιλιά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη γέννηση του γιου της είχε κάνει τις πρώτες δηλώσεις της κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο. «Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ