Στην καλύτερη περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Konnie Μεταξά. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά παντρεύτηκε τον Μάριο Καπότση το Σάββατο 9 Ιουλίου. Το ζευγάρι έκανε διπλό γάμο στα Χανιά και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στους 200 καλεσμένους του. Και τώρα η Konnie Μεταξά ετοιμάζεται για το ταξίδι του μέλιτος.

Μετά τους δύο γάμους στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης διοργάνωσαν ένα ξέφρενο beach party όπου χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την επόμενο μέρα του γάμου τους το νεόνυμφο ζεύγος πέρασε τη μέρα του κοντά σε φίλους όπου διασκέδασαν. Λίγες ώρες μετά το μυστήριο η Έλενα Γαλίφα μοιράστηκε μια φωτογραφία με την Κonnie Μεταξά και τον Μάριο Καπότση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram όπου κάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα. «Tην επόμενη μέρα» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία η Έλενα Γαλίφα.

Να υπενθυμίσουμε ότι μερικές ώρες πριν ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους συμπέθερους Αναστασία Σειρηνάκη Καπότση και Μάρκο Καπότση στο Instagram του.

Και τώρα η Konnie Μεταξά ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της και έκανε την παρακάτω ανάρτηση.

Η πρώτη τελετή του γάμου του ζευγαριού έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευφραίμ και ακολούθησε μια ακόμη τελετή στον χώρο όπου προγραμμάτισαν να γίνει και η δεξίωση, στο Λιοκάλυβο. Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο μπαμπάς της νύφης, Λευτέρης Πανταζής που ανέλαβε να ξεσηκώσει τους καλεσμένους με τα τραγούδια του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ