Ιστορική πρόκριση για την Εθνική πόλων ανδρών που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου στου ολυμπιακούς αγώνες του «Τόκιο 2020». Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπορεί να έχασε με 10 -13 από τους χρυσούς Σέρβους, συγκίνησε όμως όλη την Ελλάδα με τη δεύτερη θέση.

Ανάμεσα στα «μπράβο» που ακούστηκαν στα social media ήταν φυσικά και της Κόνις Μεταξά που καμάρωσε τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση, να στέφεται Ολυμπιονίκης.

«Έλληνες Ολυμπιονίκης 2020. Δεύτεροι καλύτεροι στον κόσμο}, έγραψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συντρόφου της, Μάριου Καπότση που κρατά στα χέρια του την ελληνική σημαία.

«Σας παρακαλώ συγχωρέστε με που τολμώ να ανεβάσω μια στιγμή χαράς μέσα σε μια τόσο σκοτεινή περίοδο για την Ελλάδα μας. Αλλά αυτά τα παιδιά έδωσαν τον εαυτό τους για να μας προσφέρουν χαμόγελα έστω και από την άλλη άκρη του κόσμου. Ένα τεράστιο συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο που κατάφερε για πρώτη φορά να κερδίσει ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Ευχαριστούμε. Μας κάνατε υπερήφανους», έγραψε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ