Η Κλόι Καρντάσιαν εξομολογήθηκε πώς αναρρώνει μετά την αφαίρεση του όγκου που εντοπίστηκε στο πρόσωπό της. Η 38χρονη ιδρυτής της Good American και σταρ των Καρντάσιαν τους τελευταίους μήνες φοράει έναν επίδεσμο στην αριστερή πλευρά του προσώπου της. Μια κίνηση που οι θαυμαστές της επαίνεσαν.

«Τόσο περήφανη για σένα που φροντίζεις το δέρμα σου και περιφέρεις τον επίδεσμό σου σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις υψηλής μόδας», της είπε ένας θαυμαστής της, αφότου εμφανίστηκε τα CFDA Fashion Awards στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας.

Αυτό προκάλεσε την απάντηση της Κλόι Καρντάσιαν: «Πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο, αλλά θα βοηθήσει την ουλή μου να μην απλωθεί περισσότερο από όσο πρέπει», έγραψε στο Twitter.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή θεραπεύεται τόσο υπέροχα. Κάνω θεραπείες με λέιζερ σε αυτό και θεραπεύει τόσο καλά. Θέλουν να το φοράω για έξι μήνες, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω για τόσο πολύ.”

«Έχουν περάσει ήδη μερικοί μήνες και είμαι πραγματικά περήφανη που ήμουν τόσο επιμελής με αυτό», είπε επίσης.

Τον Σεπτέμβριο, η Κλόι Καρντάσιαν μίλησε για τον φόβο της για τον καρκίνο αποκαλύπτοντας ότι πήγε στο γιατρό για βιοψία για αυτό που πίστευε ότι ήταν ένα «μικρό σπυράκι». Αρχικά θεωρήθηκε μελάνωμα, ο γιατρός της διαπίστωσε μετά από δεύτερη βιοψία ότι ήταν προκαρκινικό αλλά έπρεπε να αφαιρεθεί ανεξάρτητα.

Ευτυχώς, είπε ότι ο γιατρός της έβγαλε όλα τα δυνητικά επιβλαβή κύτταρα και αισθάνεται τυχερή που το πρόλαβε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ