Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε στις ερωτήσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη και των φίλων της στην εκπομπή Night out και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το χειρότερό της ραντεβού.

Αρχικά η νεαρή πρωταγωνίστρια ανέφερε στην κουβέντα τους στην εκπομπή ότι έμαθε ότι με πήραν στη σειρά Maestro από την τηλεόραση. «Έκανα τρεις τέσσερις οντισιόν. Δεν είναι ότι μας πήρε κάποιος και μας είπε “συγχαρητήρια”, εξήγησε η ηθοποιός η οποία είδε να λένε ότι ήταν η «νέα μούσα του Παπακαλιάτη».

Όταν οι φίλοι της άρχισαν να της κάνουν πικάντικες ερωτήσεις, εκείνη απάντησε με το ίδιο χαμόγελο σε όλες.

«Εγώ σαν άνθρωπος βουτάω πολύ. Νομίζω πρέπει να βουτάμε στα συναισθήματά μας. Οι φίλοι για μένα είναι αγκαλιά. Έχω λίγους φίλους και πολλές παρέες», ανέφερε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Αν μπορούσε μια μέρα να μπει στο μυαλό και το σώμα κάποιου θα ήθελε να βρίσκεται στο μυαλό ενός εμβρύου την ώρα που γεννιέται το μυαλό του. «Για να δω χωρίς επιρροές τι σκέφτεται ένα μυαλό σαν μυαλό», ανέφερε.

«Όσο μεγαλώνω προσπαθώ να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Έχω κάνει τις αταξίες μου. Έχω κρύψει έρωτα από τους γονείς μου. Απλώς ήθελα να το κρατήσω για εμένα», παραδέχτηκε.

Ανάμεσα σε όσα ανακαλύψαμε για εκείνη είναι ότι είναι μια πιστή φίλοι. «Δεν με έχει φλερτάρει αγόρι φίλης μου. Γιατί θα το είχα πει. Έχω όμως λάβει διφορούμενα βλέμματα. Που όμως δεν είναι κρυφό θα της το πω αν δεν τον συμπαθώ», δήλωσε.

Επιπλέον η Κλέλια Ανδριολάτου δεν έχει χειρότερα ραντεβού από αυτά που βαριέται. «Το χειρότερο ραντεβού που έχει κάνει ποτέ. Είναι αυτό που βαριέμαι φρικτά. Να θέλω να τελειώσει τώρα. Έχω κάνει ταξίδι που βαριέμαι φρικτά και του λέω “δεν βαριέσαι λίγο;” μου λέει το νιώθω και φύγαμε».

Ακόμα η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Το να είναι κάποιος μεγαλύτερος με γοήτευε πολύ. Όσο μεγαλώνω το απομυθοποιώ. Έχω ερωτευτεί άντρα μεγαλύτερό μου».

Τέλος, μοιράστηκε κάτι που δεν έχει πει ποτέ για εκείνη. «Ενώ έχω ένα πολύ μεγάλο κρεβάτι επιλέγω να κοιμάμαι πάντα στην άκρη», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ