Από το λανσάρισμα του brand εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν SKIMs τον Σεπτέμβριο του 2019 έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο η απόλυτη καταξίωση έρχεται τώρα μετά την ανακοίνωση που έκανε η βασίλισσα των realities πως θα αναλάβει τον σχεδιασμό των εσωρούχων των μελών της αθλητικής ομάδας των ΗΠΑ.

(Instagram/kimkardashian)

Η είδηση δεν ήρθε τυχαία αφού πλέον η αξία της εταιρείας της εκτιμάται πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια με την Κιμ να έχει δώσει σχέδιά της σε όλα τα mega αστέρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα, λοιπόν, η ίδια φαίνεται να φτάνει στο απόγειο της δόξας της αφού τα SKIMs της θα αγκαλιάσουν τα σώματα όλων των Αμερικανών αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

(Instagram/kimkardashian)

«Έχω την τιμή να ανακοινώσω ότι το @SKIMS σχεδιάζει για την επίσημη ομάδα των ΗΠΑ εσώρουχα, πιτζάμες και κομμάτια loungewear για τους αθλητές που θα βρεθούν στο Τόκιο. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη και στο http://SKIMS.COM », έγραψε η Κιμ στο Twitter.

Η ανάρτηση περιελάμβανε μια ματιά στην επερχόμενη συλλογή που θα περιλαμβάνει τη συνηθισμένη μινιμαλιστική προσέγγιση της Κιμ και θα περιέχει τις λέξεις Team USA. Η SKIMS δημιουργεί σχέδια τόσο για τους Ολυμπιακούς όσο και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

https://www.instagram.com/p/CQqwk28sBYA/?utm_source=ig_web_copy_link

Όπως μάλιστα εξήγησε η Κιμ και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «από τα 10 μου χρόνια άκουγα κάθε λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς από το πατριό μου» (ο πρώην Μπρους Τζένερ και νυν Κέιτλιν Τζένερ μετά την εγχείριση αλλαγής φύλου υπήρξε πρωταθλητής στο δέκαθλο, αφού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 1976 που έγιναν στο Μόντρεαλ, κέρδισε χρυσό μετάλλιο). «Καθώς παρακολουθούσα τους αθλητές να αγωνίζονται, καταλάβαινα την αφοσίωση και την τιμή που ένιωθαν κάθε φορά που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ταξίδεψα με τον πατριό μου και την οικογένειά μου σε όλες τις διαφορετικές πόλεις για τους προκριματικούς των Ολυμπιακών και σε κάθε στάση αγόραζα κι από ένα Ολυμπιακό Τ-shirt ως σουβενίρ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ