Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τη μέρα που η διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι και ο αγαπημένος της, Fedez ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ρομαντική και ιδιαίτερα σικ τελετή στη Σικελία το 2018. Με αφορμή την επέτειό τους η Κιάρα Φεράνι δημοσίευσε ένα video του γάμου στο Instagram, ενώ συγκινητικά ήταν και τα λόγια του συζύγου της.

Η Ιταλίδα επιχειρηματίας παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στη Σικελία στο Dimora delle Balze, έναν πύργο του 19ου αιώνα, όπου οι καλεσμένοι έφτασαν με ειδικές πτήσεις της Alitalia. Στα αεροσκάφη υπήρχε το λογότυπο #TheFerragnez.

Η Κιάρα Φεράνι μάλιστα είχε επιλέξει τρία διαφορετικά νυφικά για την ημέρα του γάμου της και ήταν όλα δημιουργία του οίκου Dior.

Το μήνυμα της Κιάρα Φεράνι για την επέτειό τους:

«Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Τέσσερα χρόνια ως παντρεμένοι και έξι χρόνια μαζί ως ζευγάρι. Δεν υπάρχει κανείς άλλος με τον οποίο θα ήθελα να περάσω τη ζωή μου. Στις όμορφες και στις άσχημες στιγμές. Σε αγαπώ πάντα και για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κιάρα Φεράνι και δημοσίευσε ένα video από τον λαμπερό της γάμο.

Η ανάρτηση του Fedez:

«Τέσσερα χρόνια παντρεμένοι και ποτέ ως σήμερα η φράση “στη χαρά και στον πόνο, στην υγεία και στην ασθένεια” είχε μια τόσο βαθύ νόημα σχεδόν αδύνατον να εξηγηθεί με λόγια.
Οι νύχτες αγκαλιάστηκαν με κλάματα σε μια περίοδο γεμάτη αβεβαιότητα που μας ενίσχυσε περισσότερο από ποτέ.

Ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες τη δύναμη να αντιμετωπίσω την ασθένεια, αλλά πάνω από όλα σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες το πιο ανεκτίμητο από όλα: δύο παιδιά υπέροχα.

Σε αγαπώ», ανέφερε συγκινημένος ο Fedez.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ